LES GETS, DE PRACHT VAN DE HAUTE SAVOIE

 

Stelt u zich eens voor…
U staat boven aan een skihelling met verse, krakende sneeuw onder uw ski’s of snowboard. U geniet van het prachtige uitzicht. En met de geruststellende gedachte dat uw kinderen de tijd van hun leven hebben in de Nederlandstalige skiklas samen met hun vriendjes en onder begeleiding van onze eigen gespecialiseerde monitoren begint u aan uw afdaling.
Wordt het een actieve dag waarin u kennismaakt met zoveel mogelijk pistes van het prachtige en uitgestrekte skigebied Les Portes du Soleil?
Of verleiden de gezellige terrasjes van de authentieke bergdorpjes Les Gets, Morzine en Avoriaz tot een romige cappuccino of uitgebreide lunch? De mogelijkheden zijn legio en iedere keuze is goed.

SnowMasters stelt zich al 25 jaar garant voor een onvergetelijke wintersportvakantie voor groot én klein. Wij ontzorgen u op ieder gebied. We regelen de skipassen, skiles, skihuur, overnachtingen én de invulling van vele gezellige avonden. Geen moeite is ons te groot om u en uw familie een onvergetelijke wintersportvakantie te bezorgen, zodat u iedere ochtend weer bovenaan die skihelling kunt genieten van de krakende sneeuw onder uw ski’s of snowboard en het prachtige uitzicht.

→ Dompel jezelf onder in de sfeer van onze Snow Masters-reizen