REIZEN IN GROEP

Bij Snow Masters ben je aan het juiste adres voor een leuke incentive: samen met je collega’s op skireis wordt met ons een echte beleving. Snow Masters slaat samen met Event Masters de handen in mekaar om jullie bedrijf nog beter te maken. Trek er op uit met onze monitoren, doe aan ijsracen op een ijspiste of ga skiën in het donker met fakkels en een ervaren gids!

Ook voor jeugdclubs en sportverenigingen werken wij graag een gepersonaliseerde skireis uit!
Ben je (sport)leerkracht en wil je jouw leerlingen in schoolverband met de sneeuwkriebel laten kennismaken? Ook dat kan!
Wij stellen jouw programma samen, op maat van je wensen en het aantal deelnemers. Zo kunnen jullie genieten van een evenement dat helemaal beantwoordt aan je wensen en budget.

→ Heb je vragen? info@snowmasters.be

team.jpg

HET TEAM

Je vertrouwde skiteam staat weer klaar om je een 'coole' skivakantie te bezorgen. Wij verwelkomen je graag in Les Gets of in Zell am See!
Onze monitoren doen hun best om bij te blijven met de laatste nieuwigheden op skitechnisch vlak en scholen hun vaak bij in samenwerking met Sneeuwsport Vlaanderen, BVSI of Snow College.

OVER ONS

SnowMasters stelt zich al 25 jaar garant voor een onvergetelijke wintersportvakantie voor groot én klein. Wij ontzorgen u op ieder gebied. We regelen de skipassen, skiles, skihuur, overnachtingen én de invulling van vele gezellige avonden. Geen moeite is ons te groot om u, uw familie en vrienden, uw bedrijf of school een onvergetelijke wintersportvakantie te bezorgen, zodat u iedere ochtend weer bovenaan die skihelling kunt genieten van de krakende sneeuw onder uw ski’s of snowboard en het prachtige uitzicht.