ZELL AM SEE, OOSTENRIJKSE AUTHENTICITEIT AAN EEN PRACHTIG MEER

 

Stelt u zich eens voor…
U staat boven aan een skihelling met verse, krakende sneeuw onder uw ski’s of snowboard. U geniet van het prachtige uitzicht. En met de geruststellende gedachte dat uw kinderen de tijd van hun leven hebben in de Nederlandstalige skiklas. Samen met hun vriendjes en onder begeleiding van onze eigen gespecialiseerde monitoren begint u aan uw afdaling.
In Zell am See liggen de uitgestrekte pistes aan uw voeten: de Areitbahn neemt u in geen tijd naar het bergstation op 1900m vanwaar u het ganse dorp kan ontdekken. Liever een dagje te voet op ontdekking? Ook dat kan: in het dorp van Zell am See zijn er verschillende winkelmogelijkheden en in Kaprun bevindt zich de grootste Intersportwinkel van Europa!

SnowMasters stelt zich al 25 jaar garant voor een onvergetelijke wintersportvakantie voor groot én klein. Wij ontzorgen u op ieder gebied. We regelen de skipassen, skiles, skihuur, overnachtingen én de invulling van vele gezellige avonden. Geen moeite is ons te groot om u en uw familie een onvergetelijke wintersportvakantie te bezorgen, zodat u iedere ochtend weer bovenaan die skihelling kunt genieten van de krakende sneeuw onder uw ski’s of snowboard en het prachtige uitzicht.

→ Dompel jezelf onder in de sfeer van onze Snow Masters-reizen